VERKEERSBESLUIT Opheffen gehandicaptenparkeerplaats op kenteken Graaf Willemstraat te Grootebroek

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stede Broec:

Op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet 1994, is het college van Burgemeester en Wethouders bevoegd dit verkeersbesluit te nemen.

 

Vereiste van besluit:

Op grond van artikel 15, eerste lid, van de Wegenverkeerswet 1994 moet een verkeersbesluit worden genomen voor de plaatsing of verwijdering van de in artikel 12 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer genoemde verkeerstekens, alsmede voor onderborden voor zover daardoor een gebod of verbod ontstaat of wordt gewijzigd.

 

Overwegende,

Wegens privé-omstandigheden, de gehandicaptenparkeerplaats die is gesitueerd op de parkeerstrook aan de Graaf Willemstraat te Grootebroek op de parkeerstrook aan de zijkant van nummer 276 naast groenstrook op te heffen.

 

b e s l u i t :

Op grond van bovenstaande overwegingen besluiten burgemeester en wethouders om de gehandicaptenparkeerplaats met bord E6 en bijbehorend onderbord die is gesitueerd op de parkeerstrook aan de Graaf Willemstraat te Grootebroek op de parkeerstrook aan de zijkant van nummer 276 naast groenstrook op te heffen.

 

Stede Broec, 18 januari 2023

 

Burgemeester en wethouders van Stede Broec

 

namens dezen,

 

 

 

R.I.M. Kok, adviseur Verkeer

bezw aarschrift:

 

Bent u het niet eens met dit besluit?

 

Als u het niet eens bent met dit besluit of vragen heeft, belt u dan eerst de behandelend ambtenaar. In veel gevallen kan een formeel bezwaarschrift achterwege blijven omdat er extra uitleg kan worden gegeven of een besluit kan worden herzien indien blijkt dat er toch iets niet juist is. Bent u het daarna nog niet eens met de beslissing dan kunt u alsnog een bezwaarschift indienen.

Bezwaarschrift indienen

Uw bezwaarschrift kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders. In uw bezwaarschrift schrijft u waarom u het niet eens bent met het besluit. Uw bezwaarschrift moet binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit bij ons binnen zijn.

 

In uw bezwaarschrift schrijft u in ieder geval:

 

- Uw naam en adres

- De datum van de dag waarop u de brief schrijft

- Een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt

- De redenen waarom u het niet eens bent met het besluitUw handtekening

 

Stuur uw bezwaarschrift naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel of dien online uw bezwaarschrift in via de website van de gemeente Stede Broec. Indien u inlogt met uw elektronische handtekening (DigiD) op de website kan een handtekening op uw bezwaarschrift achterwege blijven.

Voorlopige voorziening

Het besluit blijft van kracht, ook als daartegen bezwaar is gemaakt. Wilt u dat het besluit wordt geschorst of dat de rechter een voorlopige voorziening treft, dan kunt u daartoe een verzoek doen aan de rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem. Dit verzoek kunt u alleen doen als u ook bezwaar heeft gemaakt. Aan de rechtbank moet u een griffierecht betalen. Voor de hoogte van het griffierecht verwijzen wij u naar www.rechtspraak.nl.

 

 

Naar boven