De gemeente Lelystad heeft het voornemen om een koopovereenkomst aan te gaan voor de ontwikkeling van een bedrijfskavel aan de Poseidonweg, kadastraal bekend Gemeente Lelystad, sectie B, nummer 841

 

“De gemeente Lelystad heeft het voornemen om een koopovereenkomst aan te gaan voor de ontwikkeling van een bedrijfskavel aan de Poseidonweg, kadastraal bekend Gemeente Lelystad, sectie B, nummer 841 (ged.) ten behoeve van de realisatie van een bedrijfspand. Het betreffende bedrijfskavel heeft een oppervlakte van circa 62.092 m2 gemeentegrond, het definitieve aantal vierkante meters wordt in een later stadium definitief bepaald/vastgelegd.

 

De gemeente Lelystad hanteert voor het in de markt zetten van haar bedrijfskavels een transparante selectieprocedure waarvan gegadigden kennis kunnen nemen via de website Verkoop-/selectieproces bedrijventerreinen | Gemeente Lelystad. Zij meent dan ook hiermee voldoende mededingingsruimte geboden te hebben voor de uitgifte van het bedrijfskavel aan andere mogelijke gegadigden. Koper is de eerste en enige gegadigde die naar aanleiding van de informatie op de website interesse heeft getoond in de betreffende kavel. De kavel is naar aanleiding van de getoonde interesse voor koper gereserveerd, welke reservering thans leidt tot verkoop van de kavel. Koper is hiermee de enige gegadigde die voor de kavel in aanmerking komt.

 

De gemeente Lelystad zal 20 dagen na deze publicatie overgaan tot verkoop en levering van het bedrijfskavel, tenzij voordien door een andere serieuze gegadigde een kort geding tegen dit voornemen aanhangig is gemaakt bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Lelystad.

 

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mevrouw Pauline de Mos, vastgoedjurist Afdeling Grondzaken via p.de.mos@lelystad.nl.

 

Naar boven