Besluit omgevingsvergunning onderdeel milieu, Keern 193 in Hoorn

 

Burgemeester en wethouders van Hoorn maken bekend dat zij hebben besloten om een omgevingsvergunning onderdeel milieu voor TinQ Nederland B.V gelegen aan Keern 193 in Hoorn te verlenen. Het betreft het oprichten en in werking hebben van een herstelinrichting voor motorvoertuigen met tankstation voor het afleveren van vloeibare motorbrandstoffen aan derden, deels zonder direct toezicht.

Terinzage

De beschikking en overige bijbehorende stukken liggen van 20 januari 2023 t/m

3 maart 2023 ter inzage bij de gemeente Hoorn (op afspraak). Tegen de ontwerpbeschikking zijn zienswijzen naar voren gebracht. De definitieve beschikking is gedeeltelijk gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

Beroep

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken, gerekend vanaf de dag na de datum waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Sectie Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Het beroepschrift moet in ieder geval het volgende bevatten:

 

  • 1.

    uw naam, adres, postcode en woonplaats;

  • 2.

    de datum;

  • 3.

    over welke beschikking het gaat (u kunt het beste een kopie van dit besluit bijsluiten);

  • 4.

    de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit;

  • 5.

    uw handtekening.

U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen bij de rechtbank via: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Voor meer informatie verwijzen wij naar www.rechtspraak.nl. Het besluit treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van het beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u tijdens de beroepsprocedure de voorzieningenrechter van de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen.

Voor de behandeling van dit verzoek en het beroep wordt griffierecht geheven.

Informatie 

Meer Informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, telefoonnummer 088-1021 300 (zaaknummer OD.283627).

Naar boven