Toestemming voor kappen van een berk (Betula pendula), Trancheeweg perceel L 2405 Weert

Burgemeester en wethouders van Weert maken bekend dat zij de omgevingsvergunning hebben verleend voor het kappen van een berk (Betula pendula) op locatie Trancheeweg perceel L 2405 Weert.

De omgevingsvergunning is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000602. Het besluit is op 11 mei 2023 genomen.

Stukken inzien

U kunt deze stukken op afspraak inzien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Weert via gemeente@weert.nl of telefoonnummer 0495-575 000.

Niet eens met het besluit?

Bent u het met dit besluit niet eens, dan kunt u (als u belanghebbende bent) hiertegen bezwaar maken. U kunt schriftelijk bezwaar indienen. Dit bezwaarschrift stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Weert, Postbus 950, 6000AZ.

In het bezwaarschrift schrijft u tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom u het niet eens bent met ons besluit. Denkt u eraan dat u het bezwaarschrift ondertekent en dat u uw naam en adres vermeldt. De uiterste datum om het bezwaarschrift in te dienen, is zes weken na de datum waarop wij het besluit verzonden.

Als u bezwaar maakt, treedt het besluit toch in werking. Alleen als er spoedeisende belangen zijn die dat nodig maken, kunt u bij de rechter om een tijdelijke maatregel vragen. Dat heet een voorlopige voorziening. Alle informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Weert.

 

Naar boven