Aanvraag vergunning voor bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het innemen van een standplaats op het perceel Badweg 1A te Vlieland.

 

De gemeente Vlieland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor ‘Bouwen’ en ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ voor het innemen van een standplaats met een kar voor vijf jaar (tot en met 31 december 2027) op de locatie Badweg 1A te Vlieland.

Waarom publiceert de gemeente Vlieland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Vlieland aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Vlieland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente Vlieland een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente Vlieland heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 9 mei 2023. De gemeente Vlieland neemt daarover waarschijnlijk uiterlijk 4 juli 2023 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Vlieland een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Vlieland via het telefoonnummer 0562-452707 een mail sturen naar: bwt@vlieland.nl.

Naar boven