Bekendmaking ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Tuindersweijde Zuid deel 2-4’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Tuindersweijde Zuid deel 2-4’ ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om, gefaseerd en binnen een gedifferentieerd woningbouwprogramma, ca. 340 woningen te realiseren aan de oostzijde van de kern Obdam.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 13 mei 2023 tot en met 26 juni 2023 ter inzage (ex artikel 1.1. Algemene Termijnenwet). Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op

www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.1598.BPTWZdeel2en4-on01 . Wilt u het bestemmingsplan inzien op het gemeentehuis? Neemt u dan contact op met dhr. M. Groefsema van het team Beleid (0229-548 400) voor het maken van een afspraak.

Zienswijze indienen

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met dhr. M. Groefsema van het team beleid, tel. 0229-548400. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft. Het online indienen van een zienswijze is ook mogelijk, via https://www.koggenland.nl/zienswijze-indienen.

 

Naar boven