Toestemming voor het tijdelijk verhuren van leegstaande woonruimte voor een periode van 2 jaar tot 8 mei 2025 aan Margrietstraat 1 te Nuenen

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. maken bekend dat zij op 8 mei 2023 op grond van artikel 15 van de Leegstandwet een vergunning voor het tijdelijk verhuren van leegstaande woonruimte in Nuenen hebben verleend. Het gaat om woonruimte aan Margrietstraat 1 voor een periode van 2 jaar tot 8 mei 2025.

De vergunningen liggen tot en met 19 mei 2023 ter inzage bij het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 in Nuenen en kunnen daar worden ingezien.

Niet eens met het besluit?

Dan kunt u tot en met 19 mei 2023 bezwaar indienen. U doet dat in de vorm van een brief. Deze brief stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen.

In het bezwaarschrift moeten de volgende gegevens staan:

  • -

    uw naam

  • -

    uw adres

  • -

    de datum van verzending

  • -

    uw handtekening

  • -

    een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt

  • -

    een uitleg waarom u bezwaar maakt.

Voor de behandeling van het bezwaarschrift hoeft u niet te betalen.

Digitaal indienen bezwaarschrift

U kunt het bezwaarschrift ook digitaal indienen bij het college van burgemeester en wethouders. U kunt dat doen via de website https://www.nuenen.nl/bezwaar-maken/ Op die pagina vindt u informatie over het digitaal indienen van een bezwaarschrift. U kunt op die pagina ook direct kiezen voor “Online regelen”. U wordt doorgeleid naar het formulier voor het digitaal indienen van uw bezwaarschrift. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Wat u kunt doen in spoedeisende gevallen

Als u bezwaar maakt, blijft het besluit geldig. Kunt u aantonen dat het besluit grote gevolgen voor u heeft? Dan kunt u in spoedeisende gevallen de voorzieningenrechter vragen maatregelen te treffen. De voorzieningenrechter kan dan beslissen dat het besluit nog niet mag ingaan. Dit kan alleen als u ook bezwaar heeft gemaakt. Het aanvragen van een voorlopige voorziening is niet gratis. U betaalt hiervoor griffierecht.

Wilt u een voorlopige voorziening aanvragen? Stuurt u dan een brief naar de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 70584, 5201 CZ ’s- Hertogenbosch. Het telefoonnummer van de Rechtbank is 088 - 361 61 61.

Digitaal indienen verzoekschrift voorlopige voorziening

U kunt het verzoekschrift ook digitaal indienen bij genoemde Rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. U kunt ook contact opnemen met de Rechtbank Oost-Brabant in ’s-Hertogenbosch via het bovengenoemde telefoonnummer.

 

Naar boven