Terinzagelegging ontwerpbesluit onttrekking aan het openbaar verkeer parkeerstrook Lovensdijkstraat

 

Kennisgeving

Burgemeester en wethouders van Breda delen mee dat zij het voornemen hebben om de gemeenteraad voor te stellen de onverharde parkeerstrook aan de Lovensdijkstraat in Breda aan het openbaar verkeer te onttrekken. Dit in verband met het aanleggen van een parkachtige omgeving met een waterbergende en afvoerende functie. In het nieuwe plan worden 14 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd.

 

Ter inzage

Het ontwerp-besluit en de bijbehorende situatietekening liggen vanaf een dag na deze publicatie gedurende vier weken voor een ieder ter inzage op het Stadskantoor van de gemeente Breda, Claudius Prinsenlaan 10 in Breda. U kunt tijdens openingstijden de stukken inzien aan de infobalie. De openingstijden van het Stadskantoor staan vermeld op de website van de gemeente www.breda.nl.

 

Ook zijn het ontwerpbesluit en de situatietekening te downloaden als bijlage bij deze kennisgeving.

 

Reageren

Vanaf een dag na deze publicatie kunt u gedurende vier weken een reactie indienen op het ontwerpbesluit. Schriftelijke reacties kunt u sturen naar Burgemeester en wethouders van Breda, t.a.v. Stadsingenieurs Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 076.

 

Informatie

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl, twitter@breda, facebook Gemeente Breda of bel 14 076.

Naar boven