Toestemming voor het gebruik van een deel van de molen als permanente woning aan Neelenweg 17 te Weert

Burgemeester en wethouders van Weert maken bekend dat zij op 13 januari 2023 de omgevingsvergunning (uitgebreid) ‘Neelenweg 17’ hebben verleend. Met ingang van 19 januari 2023 ligt gedurende zes weken, dat wil zeggen tot en met 1 maart 2023, bij de informatie- en servicebalie van het stadhuis, Wilhelminasingel 101, ter inzage het besluit met bijbehorende stukken.

Ligging plangebied en strekking omgevingsvergunning ‘Neelenweg 17’

Het plangebied ligt aan de Neelenweg 17 te Weert. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het gebruik van een deel van de molen als permanente woning.

Raadplegen

De omgevingsvergunning ‘Neelenweg 17’ met bijbehorende stukken is digitaal raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0988.PBNeelenweg17-VA01.

Beroep

Tegen het vaststellingsbesluit kunnen belanghebbenden gedurende zes weken schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Post­bus 950, 6040 AZ Roermond.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. De termijn vangt aan met ingang van de dag na de datum van de terinzagelegging van dit besluit (dus in dit geval op 20 januari 2023).

In werking treding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter van genoemde rechtbank is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Weert, 18 januari 2023

Burgemeester en wethouders van Weert,

A.M.A. Vrijenhoek

gemeentesecretaris

mr. R.J.H. Vlecken

burgemeester

Naar boven