Aanvraag vergunning voor plaatsen van zonnepanelen, Vaalsbroek 1 te Vaals, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie H, nummer 388

De gemeente Vaals heeft een Aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor plaatsen van zonnepanelen op locatie Vaalsbroek 1 te Vaals, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie H, nummer 388. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000073.

Waarom publiceert de gemeente Vaals dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente Vaals u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente Vaals een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente Vaals heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 8 mei 2023. De gemeente Vaals neemt daarover op 3 juli 2023 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Vaals een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via omgevingsvergunningen@vaals.nl of telefoonnummer 043-3068568.

 

Naar boven