Gemeente Asten - verleende omgevingsvergunning, Prins Bernhardstraat 38a t/m 38f en 40 a t/m 40f 5721GC Asten

De volgende verleende beschikking tweede fase is verzonden op genoemde datum:

het bouwen van 12 appartementen, 08-05-2023

Het besluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 11-05-2023 gedurende 6 weken in het gemeentehuis bij het team Ruimte ter inzage. Wilt u stukken komen inzien? Neem dan contact op met het KCC voor het maken van een afspraak.

Tegen het besluit om beschikking tweede fase te verlenen kan, met ingang van de dag na de ter inzage legging van het besluit, gedurende 6 weken een beroepschrift worden ingediend bij Rechtbank Oost-Brabant te 's-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden. Een niet-belanghebbende die een zienswijze naar voren heeft gebracht op het ontwerp van dit besluit of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet of niet tijdig heeft gedaan, kan ook beroep instellen.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant te 's-Hertogenbosch treedt het besluit niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

 

 

Naar boven