Coevorden - Data 7: maatwerkvoorschriften voor geluid

Ontwerpbesluit - vaststellen maatwerkvoorschriften (reguliere procedure)

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat het voornemens is maatwerkvoorschriften op grond van het Activiteitenbesluit vast te stellen voor:

 

- NewAge Europe B.V. aan de Data 7 te Coevorden: ambtshalve opleggen maatwerkvoorschriften voor geluid bij een kunststoffabriek.

 

Verzenddatum besluit: 4 mei 2023.

 

Inzage

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende de bezwaartermijn inzien bij het gemeentehuis van de gemeente Coevorden. Wij werken op afspraak bij het Klantcontactcentrum. Voor informatie over het maken van een afspraak om stukken in te zien en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de Externe link:contact pagina van onze website.

 

Zienswijze

Op grond artikel 4:7 van de Algemene wet bestuursrecht wordt de aanvrager in de gelegenheid gesteld om binnen twee weken na verzenddatum van deze brief mondeling of schriftelijk zienswijze in te dienen op dit voorgenomen besluit. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan de Gemeente Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.

Voor het geven van een mondelinge zienswijze kan via het secretariaat van de gemeente Coevorden (telefoonnummer: 14 0524) een afspraak worden gemaakt.

Daarna zal een definitief besluit worden genomen, waarbij de zienswijze wordt betrokken.

 

Zaaknummer RUDD Z2023-009617

Naar boven