Anterieure overeenkomst en vooraankondiging (1.3.1 Bro) herziening bestemmingsplan “Well herziening 2023, Heust 27”

Burgemeester en wethouders van Maasdriel delen mee dat van 10 mei 2023 tot en met 21 juni 2023 voor iedereen ter inzage ligt:

 

  • 1.

    De anterieure overeenkomst Heust 27 te Well;

  • 2.

    Vooraankondiging herziening bestemmingsplan Heust 27 te Well.

Het betreft de sloop van de bestaande bedrijfsbebouwing (een verouderde veestal en schuur) op nummer 27 en nieuwbouw van één vrijstaande woning mogelijk te maken op de tegenover gelegen percelen.

 

Inzien en reageren anterieure overeenkomst

Van 10 mei 2023 tot en met 21 juni 2023 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Kerkdriel (Kerkstraat 45). Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

 

Vooraankondiging (1.3.1 Bro) herziening bestemmingsplan

Het college is van plan een bestemmingsplan voor te bereiden voor de percelen 244, 245 en 247 te Well. Het plangebied bestaat uit de percelen tegenover de Heust nummer 27, kadastraal bekend als gemeente als gemeente Ammerzoden, sectie H, nummers 244, 245 en 247. De directe aanleiding voor de voorbereiding van dit bestemmingsplan is dat de initiatiefnemer planologische medewerking heeft verzocht van de gemeente Maasdriel voor de sloop van de bestaande bebouwing (een verouderde veestal en schuur) op nummer 27 en nieuwbouw van een vrijstaande woning mogelijk te maken op de tegenover gelegen percelen.

 

Inzage en reageren vooraankondiging herziening bestemmingsplan

Een kaart van het plangebied ligt met ingang van 10 mei 2023 tot en met 21 juni 2023 tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

Er wordt geen gelegenheid gegeven zienswijzen over dit voornemen in te dienen. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Later geven wij meer informatie over de te volgen procedure en mogelijkheden voor het indienen van zienswijzen.

 

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar dhr. T Sayilgan.

 

Naar boven