Ontwerpbestemmingsplan Zeelandsedreef 26-26a te Schaijk en ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het realiseren van een buitenschoolse opvang aan de Zeelandsedreef 26 te Schaijk (coördinatieregeling)

Ingevolge artikel 3.9a en paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Maashorst bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zeelandsedreef 26-26a’ en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het realiseren van een buitenschoolse opvang (BSO) aan de Zeelandsedreef 26 te Schaijk in procedure worden gebracht. Het ontwerpbestemmingsplan maakt de realisatie van de BSO mogelijk, welke in de plaats komt van een te saneren rundveehouderij. De BSO wordt landschappelijk ingepast. De bestaande plattelandswoning aan de Zeelandsedreef 26a krijgt een woonbestemming.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt samen met het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met ingang van donderdag 11 mei 2023 gedurende zes weken ter inzage gelegd.

Inzien ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken in het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden. Voor het inzien dient u een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, via NL.IMRO.1991.BPzeelandsedreef26-ON01.

Inzien ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Indien u het ontwerpbesluit omgevingsvergunning wilt inzien, kunt u contact opnemen met de gemeente, via e-mail: omgevingsloket@gemeenteMaashorst.nl, of op telefoonnummer 0413-281 160.

Indienen zienswijzen

Gedurende zes weken, dus tot en met 21 juni 2023, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Maashorst, Postbus 83, 5400 AB Uden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Hiervoor moet u in overeenstemming met de regeling elektronisch verkeer gebruik maken van het webformulier op de website www.gemeentemaashorst.nl. Dit formulier kunt u vinden onder ‘inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen’. Een zienswijze die op een andere digitale wijze wordt ingediend, bijvoorbeeld per e-mail, wordt niet in behandeling genomen.

De naar voren gebrachte zienswijzen zullen worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 0413 281 584.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst

de secretaris

J.A.G.M. van Aaken

de burgemeester

M.J.D. Donders-de Leest (wnd)

Naar boven