Ontwerpwijzigingsplan ‘Kransackerdorp’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van vrijdag 12 mei 2023 tot en met donderdag 22 juni 2023 ter inzage ligt:

- het ontwerpwijzigingsplan ‘Kransackerdorp

Ontwerpwijzigingsplan ‘Kransackerdorp’ 

Dit wijzigingsplan voorziet in de wijziging van een agrarische bestemming naar een bestemming 'Woongebied'. De gronden zijn gelegen ten noorden van de Eindhovensebaan, in het noordelijk gedeelte van het uitbreidingsgebied Zilverackers (Kransackerdorp). De gronden waren in het bestemmingsplan ‘Zilverackers, Kransackerdorp’ voor agrarische doeleinden bestemd omdat rekening moest worden gehouden met milieubelemmeringen. Nu deze belemmeringen er niet meer zijn, wordt de bestemming gewijzigd om het Kransackerdorp verder te realiseren en af te ronden.

Hoe maakt u uw zienswijze kenbaar?

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (voorkeur) of mondeling op het ontwerpwijzigingsplan reageren door een zienswijze in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zet hierbij de datum, uw naam, adres en handtekening in de brief. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen. In de zienswijze moet u duidelijk aangeven over welke onderdelen van het ontwerpwijzigingsplan het gaat. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente via telefoonnummer 14 040.

Hoe kunt u stukken inzien?

Alle stukken liggen ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1). Het ontwerpwijzigingsplan is te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, zoek op plannaam ‘Kransackerdorp’.

Heeft u vragen?

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

Naar boven