Aanvraag alcoholwetvergunning

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dronten;

 

gezien de aanvraag ontvangen op 03-05-2023,

 

Soort bedrijf: Horecabedrijf

 

kenmerk gemeente: 2023-0508

 

Dronten, 3 mei 2023

 

De gemeente Dronten heeft een aanvraag voor een Alcoholwetvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verstrekken van een slijtervergunning voor Uw Slijterij Dronten Zuid aan Wardhof 12 Dronten.

 

Waarom publiceert de gemeente Dronten dit bericht?

Een Alcoholwetvergunning wordt bij de gemeente Dronten aangevraagd om toestemming te krijgen om alcohol te schenken en/of te verkopen. Met dit bericht laat de gemeente Dronten u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Wanneer de gemeente Dronten een besluit neemt over de aanvraag van de vergunning

De gemeente Dronten ontving de aanvraag voor een vergunning op 03-05-2023.

Als de aanvraag volledig is ingediend, dan neemt de gemeente Dronten binnen 8 weken een besluit. Dit mag de gemeente Dronten 1 keer met 8 weken verlengen. Ook kan de termijn langer worden. Bijvoorbeeld als de aanvraag niet compleet is, en er aanvullende gegevens nodig zijn. Dit kan per situatie verschillen.

 

Als u vragen hebt over de aanvraag van de vergunning

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen het telefoonnummer 14 0321. U mag reageren op deze aanvraag. Dat noemen wij een zienswijze. U mag een zienswijze indienen zolang er nog geen besluit is genomen. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Dronten een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren.

Naar boven