Kennisgeving ontvangst het wijzigen van de reeds verleende omgevingsvergunning voor Croix de Bourgogne, VKB03 A 2742

Op 28 april 2023 is een aanvraag ontvangen voor het wijzigen van de reeds verleende omgevingsvergunning voor Croix de Bourgogne op locatie VKB03 A 2742. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000063.

Het bouwen (gewijzigd uitvoeren) van drie hotelgebouwen (Croix de Bourgogne, Theodoor en Louis). Op 6 februari 2018 en op 8 november 2022 zijn omgevingsvergunningen verleend voor het bouwen resp. het gewijzigd uitvoeren van drie hotelgebouwen. Deze omgevingsvergunningen zijn onherroepelijk

De huidige aanvraag ziet op het doorvoeren van onderstaande wijzigingen:

  • het laten vervallen van de kelder in het hoofdgebouw (gebouw Croix de Bourgogne)

  • het aanpassen van de begane grond. Twee hotelkamers ter plaatse van de beganegrond / Geulkant worden vervangen door een ontspanningsruimte (gebouw Theodoor). Hiermee wijzigt ook een gevelopening ter plaatse van de Geulzijde;

  • het aanpassen van de commerciële ruimte ter plaatse van de begane grond (gebouw Louis). De ruimte voor kunst (9,5 m2) wordt toegevoegd aan de commerciële ruimte van 43,5 m2.

De plaats en de contouren van de gebouwen wijzigen niet.

De aanvraag heeft betrekking op de onderstaande percelen ter plaatse van het Theodoor Dorrenplein / Gosewijnstraat en Louis van der Maesenstraat: de percelen kadastraal bekend gemeente Valkenburg, sectie A, nummers 3125, 2733, 2450, 2822, 2742 en 3052.

Procedure

De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@valkenburg.nl of telefoonnummer 14 043.

Naar boven