Ontwerpbesluit hogere grenswaarden Diesdonkerweg 9 en ong. Ommel

Burgemeester en wethouders van Asten maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 110a Wet geluidhinder hogere grenswaarden als bedoeld in artikel 83 Wet geluidhinder vast te stellen voor de geluidbelasting op de gevels van de woningen Diesdonkerweg 9 en ongenummerd in Ommel (woningsplitsing). Vaststelling van hogere waarden is noodzakelijk om het splitsen van de woning Diesdonkerweg 9 in Ommel planologisch mogelijk te maken. Als gevolg van het wegverkeerslawaai van de A67 en de Diesdonkerweg kan ter plaatse van voornoemde ontwikkeling niet worden voldaan aan de voorkeursgrenswaarde.

 

Ontwerp inzien

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden ligt vanaf 5 mei 2023 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt. Wilt u het ontwerpbesluit inzien? Of hebt u vragen over de ter inzage liggende stukken? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum voor het maken van een afspraak. Dit kan via telefoonnummer (0493) 671 212.

 

Zienswijze indienen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Asten. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Asten, Postbus 290, 5720 AG Asten. Wilt u mondeling een zienswijze kenbaar maken? Dan kunt u binnen bovengenoemde termijn contact opnemen met het Klant Contact Centrum, via telefoonnummer (0493) 671 212. Ingediende zienswijzen worden toegevoegd aan de openbare stukken.

Naar boven