Vaststelling bestemmingsplan 'Schooterweg-Zilverbaan tuincentrum'

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van vrijdag 12 mei 2023 tot en met donderdag 22 juni 2023 ter inzage ligt: Het bestemmingsplan ‘Schooterweg-Zilverbaan tuincentrum’.

Bestemmingsplan ‘Schooterweg-Zilverbaan tuincentrum’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 18 april 2023 het bestemmingsplan ‘Schooterweg-Zilverbaan tuincentrum’ gewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan voorziet in het realiseren van een tuincentrum tussen de Schooterweg en de Zilverbaan en het realiseren van een opslagmagazijn en overloopparkeerterrein ten oosten van de Schooterweg. Ook voorziet dit bestemmingsplan in een vormverandering van het naastgelegen bestaande woonperceel Koppelenweg 7. Tenslotte wordt met dit bestemmingsplan een zone langs de Poelenloop omgezet naar een natuurbestemming.

Hoe maakt u uw beroep kenbaar?

Tegen dit besluit kunt u als belanghebbende binnen de genoemde termijn van terinzagelegging een beroepschrift indienen bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het is ook mogelijk om via het digitaal loket van de Raad van de State een beroepschrift in te dienen. Kijk voor meer informatie hierover op de volgende website; https://loket.raadvanstate.nl/digitaal-loket/. U heeft een DigiD nodig om van het digitaal loket gebruik te kunnen maken.

Als u beroep instelt kunt u ook een voorlopige voorziening vragen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het moet dan gaan om een spoedeisende situatie. Voor het in behandeling nemen van een verzoek om een voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. De griffie van de Afdeling bestuursrechtspraak informeert u over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling.

Hoe kunt u stukken inzien?

Alle stukken liggen ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1). Het bestemmingsplan is te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, zoek op plannaam ‘Schooterweg-Zilverbaan tuincentrum’.

Heeft u vragen?

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

Naar boven