Verkeersbesluit inzake het aanbrengen van een stopstreep op het kruispunt Vaals-Vijlenerweg en Harles

23.0008469

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Na de reconstructie c.q. herinrichting van de Vijlenerweg zijn wij door een inwoner geattendeerd op een onduidelijke situatie die is ontstaan op het kruispunt Vaals-Vijlenerweg en Harles. Voorstel is om een stopstreep te plaatsen vanuit de richting Harles, ter ondersteuning van de reeds aanwezige stopborden.

Overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer is overleg gepleegd met de politie.

BESLUIT

Een stopstreep te plaatsen op het kruispunt Vaals-Vijlenerweg en Harles, komende vanuit de richting Harles.

Vaals, 18 april 2023

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals

Namens deze,

E.N.H. Ummels

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 7:1 juncto 6:4 van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende die door dit besluit rechtstreeks in zijn belangen is getroffen binnen 6 weken ingaande dag na bekendmaking van dit besluit hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester en wethouders van Vaals, postbus 450, 6290 AL Vaals.

Het bezwaarschrift dient ondertekend te zijn en dient ten minste te bevatten:

naam en adres van de indiener

de dagtekening

een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt

de gronden van het bezwaar.

Tevens kan de indiener van het bezwaarschrift op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de president van de rechtbank te Maastricht, sector bestuursrecht (postbus 1988, 6201 BZ Maastricht) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien de indiener van het bezwaarschrift van mening is dat onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist.

Naar boven