Geluidsontheffing voor werken in de nacht

Burgemeester en wethouders verleenden een geluidsontheffing volgens de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Moerdijk voor het uitvoeren van werkzaamheden, buiten de reguliere werktijden, aan het spoor ter hoogte van Zevenbergen – Oudenbosch. De werkzaamheden zijn vanaf donderdag 6 juli 2023 23:00 uur tot en met maandag 10 juli 2023 07:00 uur. (besluit verzonden 20 april 2023)

Bezwaar

Belanghebbenden hebben 6 weken de tijd om schriftelijk een bezwaarschrift in te dienen. De termijn gaat in op de dag na verzending van de beslissing aan de aanvrager. Deze datum is in bovengenoemde tekst vermeld. Een bezwaarschrift richt u aan burgemeester en wethouders van de gemeente Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen.

Als u over DigiD beschikt kunt u digitaal een bezwaarschrift indienen op de website van de gemeente Moerdijk. U kunt ná het indienen van een bezwaarschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Naar boven