Monumentenwet 1988 (Vergunning archeologisch monument)

VHG Beuningen BV van heeft op grond van artikel 11 van de Monumentenwet 1988 vergunning gevraagd voor diverse ingrepen ten behoeve van de bouw van een expeditieloods met kantoor, een parkeerterrein en opstelplaatsen. Op het perceel met de kadastrale aanduiding: Ewijk E 1497, 1498 en 1600 (Rijksmonumentnummer 45300/ Locatie Ewijk, aan de Goudwerf), gemeente Beuningen.

In het besluit zijn aan de werkzaamheden voorwaarden verbonden om de nadelige gevolgen voor de archeologie te voorkomen, dan wel de archeologie zoveel mogelijke bescherming - als redelijkerwijs mogelijk is - te bieden. Het besluit is genomen door de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Inzage

Vanaf 20 januari 2023 ligt het besluit, gedurende een termijn van 6 weken, op afspraak (tel. 14 024) ter inzage bij de afdeling Beleid en ontwikkeling, op het gemeentehuis van de gemeente Beuningen, Van Heemstraweg 46, Beuningen. Wilt u het besluit bekijken, belt u dan voor een afspraak met de gemeente Beuningen via telefoonnummer 14 024.

Beroep

U kunt tegen deze beschikking beroep instellen bij de sector bestuursrecht van de rechtbank Gelderland (o.v.v. soort zaak), Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het beroepschrift moet binnen zes weken na de dag waarop de beschikking bij de gemeente Beuningen ter inzage is gelegd aan de rechtbank worden gestuurd.

Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten uw naam, adres, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

 

Naar boven