Ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden ten behoeve van ontwerp bestemmingsplan De Nieuwe Veste

Op grond van artikel 110a Wet geluidhinder zijn burgemeester en wethouders voornemens vanwege de realisatie van een nieuwe school op het bedrijventerrein De Holwert-Midden hogere grenswaarden te verlenen. Het ontwerpbesluit hogere waarde voorziet in deze hogere waarden ten behoeve van wegverkeerslawaai en spoorwegverkeerslawaai. Het college besluit het ontwerpbesluit hogere grenswaarden gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage te leggen.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden ligt met ingang van 2 mei 2023 gedurende zes weken ter inzage. U kunt het ontwerpbesluit enkel op afspraak inzien. Een afspraak inplannen om het ontwerpbesluit in te zien kan door te bellen naar 14 0524. Het besluit houdt verband met hogere grenswaarden voor het ontwerp bestemmingsplan De Nieuwe Veste.

 

Indiening zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit. De zienswijze moet worden gericht aan burgmeester en wethouders, t.a.v. team Omgevingsontwikkeling, 7741GC, Coevorden. Het is ook mogelijk mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor dient een afspraak gemaakt te worden via 14 0524.

 

Coevorden, 25 april 2023

 

Zaak: 23741-2023

Naar boven