Voornemen tot verhuur grond

 

De gemeente Veldhoven geeft hierbij kennis van haar voornemen om de volgende percelen grond te verhuren:

1. Een deel van het perceel grond gelegen voor de Run 5121-5123, kadastraal bekend als Veldhoven, sectie K, nummer 2539, groot circa 25 m2 aan dhr. Gijbels voor onder andere het verbreden van de inrit voor de Run 5121-5123. De beoogd huurder komt als enige serieuze gegadigde in aanmerking voor de verhuur, aangezien bestaande grondposities maken dat slechts één partij als serieuze gegadigde in aanmerking komt, in combinatie met het doelmatig gebruik van de grond.

Stroken gemeentegrond die grenzen aan particuliere percelen en voldoen aan de voorwaarden van het uitgiftebeleid komen voor verhuur in aanmerking.

Daarnaast zijn er vanuit de vakafdelingen groen en openbaar ruimte geen interne bezwaren tegen verhuur.

 

Vervaltermijn

Partijen die zich niet kunt verenigen met dit voornemen, dienen uiterlijk 30 dagen na publicatie een gerechtelijke procedure in kort geding aanhangig te hebben gemaakt bij de rechtbank Oost-Brabant door middel van het laten uitbrengen van een dagvaarding in kort geding aan het adres van de gemeente Veldhoven.

De termijn van 30 kalenderdagen is een vervaltermijn. Wanneer niet binnen deze termijn een kort geding aanhangig is gemaakt kunnen er geen aanspraken jegens de gemeente ter zake de ontwikkeling van de betreffende kavel worden gemaakt.

 

Naar boven