Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan “Armenkampsweg 32 – 34 te Koningsbosch"

NL.IMRO.1711.BP20220089-OW01

Het ontwerpbestemmingsplan maakt herontwikkeling van de intensieve veehouderij aan de Armenkampsweg 34 in Koningsbosch mogelijk. In ruil voor sanering van diverse bedrijfsgebouwen en beëindiging van de veehouderij biedt het plan ruimte voor de bouw van een nieuwe woning, de realisatie van een caravanstalling en behoud van een iets ruimere oppervlakte aan bijgebouwen.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 1 mei 2023 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt op dagen dat het gemeentehuis is geopend voor publiek.

Daarnaast kan het bestemmingsplan via de website van de gemeente Echt-Susteren (www.Echt-Susteren.nl) en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl ingezien worden.

Indienen van zienswijzen

Gedurende deze termijn bestaat voor een ieder de mogelijkheid om zowel schriftelijke als mondelinge zienswijzen in te dienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij de gemeenteraad van Echt-Susteren, postbus 450, 6100 AL Echt, onder vermelding van “Ontwerpbestemmingsplan Armenkampsweg 32 – 34 te Koningsbosch”.

De zienswijzen dienen voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact opgenomen worden met het team Ruimtelijk Domein (0475 - 478 478).

Na afloop van de zienswijzenprocedure zal de gemeenteraad een standpunt innemen over de ingediende zienswijzen en een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen, of begrijpt u een onderdeel van het bestemmingsplan niet? Neem dan contact op met dhr. S. van Helden via telefoonnummer 0475 – 478 478.

Echt-Susteren, 28 april 2023

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren,

dr. J.W.M.M.J. Hessels, burgemeester.

drs. G. W. T. van Balkom, secretaris.

Naar boven