Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied, herziening Vessemseweg 4-6 te Knegsel (geen zienswijzen)

 

Burgemeester en wethouders maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Eersel het bestemmingsplan Buitengebied, herziening Vessemseweg 4-6 te Knegsel op 11 april 2023 gewijzigd heeft vastgesteld. De wijzigingen houden het volgende in:

1. De plannaam wordt gewijzigd naar "Buitengebied, herziening Vessemseweg 4-6 te Knegsel"

2. Het opnemen van het meest recente beleid voor het provinciaal- en waterschapsniveau in de plantoelichting

 

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 26 april 2023 tot 7 juni 2023 ter inzage. Het plan met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.BPKVessemsweg4en6-VAST. Heeft u vragen of wilt u stukken schriftelijk inzien? Stuur dan een e-mail met daarin duidelijk uw vraag naar ruimte@eersel.nl. De gemeente neemt dan contact met u op, maakt zo nodig een afspraak of zorgt dat stukken voor u beschikbaar komen.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor Vessemseweg 4-6, te Knegsel voor het gedeeltelijk omschakelen van een woonbestemming naar een maatschappelijke bestemming ten behoeve van de realisatie van een zorgpension aan Vessemseweg 4-6 te Knegsel. Daarnaast wordt de woonbestemming aangepast zodat de aanwezige bebouwing binnen de woonbestemming komt te liggen.

 

Bent u het met het bestemmingsplan niet eens?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het bestemmingsplan. Vergeet niet uw beroepschrift te ondertekenen.

Burgers hebben de mogelijkheid om dit alles ook digitaal via https://digitaalloket.raadvanstate.nl te doen. U moet dan wel over DigiD beschikken.

Wie kan er beroep instellen?

Als geen zienswijze is ingediend

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Als zienswijze is gediend

Bent u het met het plan niet eens en bent u belanghebbende of heeft u een zienswijze ingediend, dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u een beroepschrift heeft ingediend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300 of ruimte@eersel.nl.

Naar boven