Sint Pieterstraat 6 te Maastricht. Ontwerp omgevingsvergunning, het verbouwen en uitbreiden van het monumentale kerkgebouw

Referentienummer dossier: 22-2086WB

Sint Pieterstraat 6 te Maastricht

het verbouwen en uitbreiden van het monumentale kerkgebouw

 

Datum ontvangst aanvraag: 7 november 2022

Startdatum inzagetermijn: 27 april 2023

Procedure: Deze ontwerp-beschikking is voorbereid volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure.

Status ontwerp-besluit: verleend

 

Het college van burgemeester en wethouders van Maastricht maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn om aan de omgevingsvergunning bovenstaande besluitstatus toe te kennen. Dit betekent dat men voornemens is om de aangevraagde omgevingsvergunning te verlenen of te weigeren. Het definitieve besluit volgt na de periode van ter inzage legging.

 

Een zienswijze indienen

Over dit ontwerpbesluit kunt u een zienswijze indienen binnen 6 weken na de dag waarop het ontwerp ter inzage is gelegd. De termijn voor het indienen van een zienswijze start op 27 april 2023. De reacties die binnenkomen worden door de gemeente beoordeeld voordat er een definitief besluit genomen wordt op de aanvraag. Of een besluit door een zienswijze wordt aangepast, is vooraf niet aan te geven. Als u een zienwijze wilt indienen dan kunt u een brief naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht.

In de zienswijze staat in elk geval:

- uw naam, adres, datum, handtekening en telefoonnummer

- de omschrijving en het referentienummer van het dossier

- de reden van uw zienswijze

 

Nadere informatie

Voor algemene informatie over deze aanvraag of om een afspraak te maken om deze aanvraag in te zien kunt u contact opnemen met Gemeente Maastricht, telefoonnummer 14 043. Wij vragen u om bovenstaand referentienummer bij de hand te houden.

Naar boven