Gemeente Heerlen - Ontwerpbeschikking evaluatieverslag bodemsanering locatie Jan Campertstraat 5 te Heerlen

 

 

BEKENDMAKING

 

SANERINGSREGELING WET BODEMBESCHERMING

 

Burgemeester en Wethouders van Heerlen maken op grond van artikel 28, lid 7 van de Wet bodembescherming en artikel 2 lid 2 van de Verordening bodemsanering gemeente Heerlen 2006 bekend dat op 29 augustus 2022 (ingeboekt onder nummer Z-22306185) een melding is ontvangen van Signify Nederland BV (voormalig Philips Lighting). De melding betreft het verzoek tot instemmen met het schriftelijke verslag van de uitgevoerde grondwatermonitoring en de hierbij vastgestelde stabiele eindsituatie van de grondwaterverontreiniging met Vluchtige Chloorkoolwaterstoffen (VOCl) op de locatie Jan Campertstraat 5 te Heerlen e.o. (bij de Gemeente Heerlen geregistreerd onder nummer HL091700118).

De bronlocatie is kadastraal bekend als: gemeente Heerlen, sectie G nr. 6889.

 

Terinzagelegging

De op het evaluatieverslag betrekking hebbende stukken liggen van

17 januari 2023 tot en met 27 februari 2023 ter inzage bij de infobalie in de publiekshal van het Stadhuis, Geleenstraat 25 te Heerlen. Zie voor actuele openingstijden de website van de gemeente Heerlen.

Stadhuis, Geleenstraat 25 te Heerlen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op woensdag en donderdag tevens van 16.00 uur tot 20.00 uur.

 

De stukken zijn tevens in te zien via www.heerlen.nl/bekendmakingen.html

 

Zienswijze

Binnen de termijn van de terinzagelegging bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid om conform artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze over de aanvraag naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren te brengen.

 

Een schriftelijke zienswijze wordt gericht aan het Burgemeester en Wethouders van Heerlen, t.a.v. dhr. J. Bloemen, Domein Ruimte, team Bouw- en Milieutoezicht en Bodem, Postbus 1, 6400 AA Heerlen.

 

Een mondelinge zienswijze kan telefonisch (tel. 14045 of 045-5605040) of op afspraak naar voren worden gebracht bij dhr. J. Bloemen, dhr. P. Franssen of mw. N. Gilissen-Hensgens van team BMB van domein Ruimte. Van hetgeen naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt.

 

Tegen vergoeding van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Naar boven