Kennisgeving ontwerpbesluit op beschikking, Horn 38 te Lutjebroek

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken bekend dat zij van plan zijn om op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een woonhuis en schuur op het perceel Horn 38 Lutjebroek.

Activiteit:

  • het bouwen van een bouwwerk

  • het bouwen van een bouwwerk

  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Ontvangstdatum aanvraag: 14 oktober 2021

Zaaknummer: 2021-001689

Strekking besluit: ontwerp-omgevingsvergunning

 

Ter inzage

De aanvraag en de ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 27 april 2023 voor zes weken ter inzage. Het inzien van de documenten kan alleen op afspraak.

U maakt een afspraak met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling voor het bekijken van de documenten op het gemeentehuis. 0228-510111 of via www.stedebroec.nl

 

Procedure

De inzagetermijn start op 27 april 2023 en bedraagt 6 weken. U kunt gedurende deze periode een zienswijze indienen op het ontwerpbesluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan gemeente Stede Broec, postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de publicatie van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via email ruimte@sed-wf.nl of telefoonnummer 140228.

Naar boven