Ontheffing voor de schenktijden en van de sluitingstijden op diverse data in de periode van maart 2023 tot en met februari 2024 aan Grotestraat 10 te Beers

Ontheffing schenktijden

Er is ontheffing verleend aan:

  • Tennisvereniging Play Back Beers - voor de schenktijden en van de sluitingstijden van tennisvereniging “Play Back” op diverse data in de periode van maart 2023 tot en met februari 2024 aan Grotestraat 10, 5437AS Beers. Verzonden 13 april 2023.

Bezwaar

Tegen dit besluit kan bezwaar worden gemaakt bij het college van Burgemeester en Wethouders. Meer informatie hierover kunt u vinden op de gemeentelijke website https://www.gemeentelandvancuijk.nl/bezwaar-maken.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit echter niet.

Indien onverwijlde spoed dit vereist kunt u naast het indienen van een bezwaarschrift tevens de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U kunt ook digitaal een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via https://www.rechtspraak.nl/Paginas/Inloggen-Rechtspraak.aspx. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

 

Naar boven