Vastgesteld wijzigingsplan Aarninksweg 6

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 27 april tot en met 8 juni 2023 voor een ieder ter inzage ligt:

 

• Het vastgestelde wijzigingsplan Aarninksweg 6

 

Inhoud

Het wijzigingsplan maakt de splitsing van de karakteristieke woonboerderij in twee wooneenheden mogelijk. De bevoegdheid voor deze woningsplitsing is opgenomen in het bestemmingsplan “Aarninksweg 6, 1e partiële herziening”. Het plan voldoet aan de voorwaarden uit de wijzigingsbevoegdheid. Het perceel wordt landschappelijk ingepast. Met de initiatiefnemers is een overeenkomst over de kosten gesloten, het is daarom niet nodig om een exploitatieplan vast te stellen.

 

Inzien

Het vastgestelde wijzigingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.W042-VG01

• De digitale bestanden van het wijzigingsplan zijn beschikbaar gesteld op

https://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/manifest/NL.IMRO.0150.W042-VG01/

 

 

Het vastgestelde wijzigingsplan kunt ook u inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1.

Raadpleeg voor uw bezoek de website van de gemeente voor de openingstijden en voorwaarden. Of neem contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Deventer: 14 0570

 

Reageren

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt van donderdag 27 april tot en met donderdag 8 juni 2023 ter inzage. U kunt tot en met donderdag 8 juni 2023 reageren.

Van vrijdag 28 april tot en met donderdag 8 juni 2023 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

• een belanghebbende;

• een niet-belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan kenbaar heeft gemaakt;

• een niet-belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan kenbaar te maken.

Het indienen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

 

 

 

Naar boven