Kennisgeving Wet milieubeheer en Besluit milieueffectrapportage MER-beoordelingstoets

Zeewolde, 25 april 2023

 

Het college van burgemeester en wethouders van Zeewolde maken bekend een MER-beoordeling is uitgevoerd voor:

Omschrijving : Het voornemen om twee pluimveestallen te bouwen (met maximaal 24.000 stuks legkippen per stal en een bestaande pluimveestal te slopen.

Aanvrager : Van Westreenen B.V. namens DijkstraBio B.V.

Locatie: : Schillinkpad 18 te Zeewolde

Er is naar aanleiding van de ingediende aanmeldingsnotitie MER-beoordeling op 4 april 2023 door het college van burgemeester en wethouders van Zeewolde besloten dat dit niet nodig is omdat er geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu te verwachten zijn.

 

Ter inzage

Het besluit en bijbehorende stukken liggen vanaf 26 april 2023 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis te Zeewolde, Raadhuisplein 1 in Zeewolde. Hiervoor kunt u een afspraak maken via info@zeewolde.nl of telefoonnummer: 036 5229522.

Het besluit is digitaal op te vragen via het e-mailadres: info@zeewolde.nl. De kennisgeving is te vinden op: www.officielebekendmakingen.nl

 

Bezwaar

Tegen deze voorbereidingsbeslissing kan geen bezwaar worden gemaakt. Dit MER-beoordelingsbesluit is namelijk een voorbereidingsbeslissing voor de nog in te dienen aanvraag om een vergunning op basis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. In die procedure kunnen belanghebbenden hun bezwaren tegen dit MER-beoordelingsbesluit kenbaar maken. Deze bezwaren worden dan bij het definitieve besluit op de aanvraag om de vergunning betrokken.

 

Naar boven