Voorgenomen verkoop 10 M2 grond aan de Curiestraat te Harlingen

Het college van burgemeester en wethouders van Harlingen maakt hierbij bekend dat de gemeente Harlingen voornemens is een perceel grond te verkopen aan de Curiestraat te Harlingen.

Het betreft het volgende perceel, kadastraal bekend gemeente Harlingen, sectie F, nummer 2097, waaraan door het kadaster een voorlopige kadastrale grens en -oppervlakte is toegekend, ter grootte van ongeveer tienvierkante meter (10 m²), hierna te noemen ‘het perceel’.

ESK Holding B.V is al jarenlang gevestigd naast het perceel en eigenaar van omliggende percelen.

ESK Holding B.V

De gemeente is van mening dat ESK Holding B.V de enige serieuze gegadigde is voor de aankoop van het perceel. Om die reden ziet de gemeente af van het bieden van gelegenheid aan andere mogelijk geïnteresseerden om mee te dingen naar de aankoop.

Criteria en onderbouwing

De gemeente heeft aan de hand van criteria een onderbouwing opgesteld op grond waarvan zij meent dat ESK Holding B.V. de enige serieuze gegadigde is om in aanmerking te komen voor de aankoop op genoemd perceel. Deze criteria en bijbehorende onderbouwing kunt u opvragen bij het team Juridische Zaken van de gemeente Harlingen. Zij zijn telefonisch bereikbaar via het Klantcontactcentrum op 14 0517 of via info@harlingen.nl 

Belangstellende(n) voor aankoop

Iedere belangstellende die van mening is eveneens in aanmerking te komen voor de aankoop op genoemde grond kan een schriftelijke en gemotiveerde reactie sturen. Deze reactie moet uiterlijk op donderdag 11 mei 2023 door het college van burgemeester en wethouders zijn ontvangen.

U kunt deze sturen aan:

Per e-mail: info@harlingen.nl 

Per post: Burgemeester en wethouders van Harlingen, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen

U kunt uw reactie ook persoonlijk afgeven op het gemeentehuis. Het bezoekadres van de gemeente

Harlingen (locatie Groenlandsvaarder) is: Voorstraat 35, (8861 BD) Harlingen. Raadpleegt u de website

(https://www.harlingen.nl/contact-en-openingstijden) voor de openingstijden van het gemeentehuis.

 

Naar boven