Ontwerpbesluit voor het aanwijzen van gemeentelijk monument H. Petrus Canisius Kerk en pastorie aan Kerkweg 72 en de Albertsstraat 3 te Puth

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beekdaelen maken bekend dat zij op 4 april 2023 hebben besloten voornemens te zijn de H. Petrus Canisius Kerk en pastorie aan te wijzen als gemeentelijk monument, op grond van de artikelen 5 en 6 van de Erfgoedverordening in de Erfgoedverordening Beekdaelen 2021.

Locatie

De H. Petrus Canisius Kerk en pastorie zijn respectievelijk gelegen aan de Kerkweg 72 en de Albertsstraat 3 te Puth, gemeente Beekdaelen.

Ter inzage legging en mogelijkheid tot indienen zienswijze 

Het besluit tot voornemen van 4 april 2023 en de daarbij behorende stukken zullen voor een termijn van 6 weken na datum van de publicatie, voor eenieder ter inzage liggen in het gemeentehuis te Nuth (tijdens openingsuren). Binnen deze termijn bestaat de mogelijkheid tot het indienen van een schriftelijke zienswijze door eenieder. Een eventuele zienswijze tegen het voorgenomen besluit is voorzien van een inhoudelijke motivatie en ondertekend door de indiener, onder vermelding van zienswijze, de locatie en het voorgenomen besluit. Een zienswijze mag ook per mail ingediend worden.

Vragen 

Laat het gerust weten als u een vraag heeft. U bereikt de afdeling Ruimte op maandag tot en met donderdag tussen 08:30 en 17:00 uur en op vrijdag tussen 08:30 en 12:30 uur op telefoonnummer 088 – 450 2000. Of stuur een e-mail naar gemeente@beekdaelen.nl.

Naar boven