Ontwerpbesluit voor het aanwijzen van een gemeentelijk monument aan IJsselmeerstraat 314 te Huizen

Het college van burgemeester en wethouders van Huizen is voornemens, gelet op hoofdstuk 2 van de Verordening Fysieke Leefomgeving Huizen 2022 en de redengevende omschrijving, om het volgende object aan te wijzen als gemeentelijk monument:

  • IJsselmeerstraat 314 kadastraal bekend HZN00C9233

    Ook wel genoemd het “Du Crocq” gebouw.

Het ontwerpbesluit ligt vanaf 20 april tot en met 31 mei 2023 voor iedereen ter inzage bij het Klantcontactpunt van het gemeentehuis.

Gedurende voornoemde inzagetermijn kan iedereen een zienswijze indienen over het ontwerpbesluit. Schriftelijke reacties dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 1270 AA Huizen. Indien gewenst kunt u in een gesprek uw zienswijze mondeling toelichten. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de heer H. Jongsma via telefoonnummer

035 52 81 505. Van een mondelinge reactie wordt een verslag gemaakt, dat na goedkeuring door de indienende partij als formele zienswijze zal worden behandeld.

De ontvangen reacties worden betrokken bij de besluitvorming over de vaststelling van het aanwijzingsbesluit door het college.

Naar boven