Wijziging Mandaat- en machtigingsbesluit Purmerend 2018

Burgemeester en wethouders van de gemeente Purmerend,

 

Gelet op afdeling 10.1.1. van de Algemene wet bestuursrecht,

 

 

B E S L U I T E N:

 

  • 1.

    De bij het Mandaat- en machtigingsbesluit Purmerend 2018 behorende bijlage 1, A. Bestuurlijk-Juridische aangelegenheden, onder 2. College en/of burgemeester, onder Procedures als volgt te wijzigen:

Bestaande tekst

Nieuwe tekst

Besluiten rechtsgedingen, bezwaarprocedures of administratief beroepsprocedures te voeren, daaronder begrepen het besluit te voegen en te interveniëren in gerechtelijke procedures, met uitzondering van procedures die te maken hebben met (het beëindigen van) arbeidsovereenkomsten en het instellen van (voorwaardelijk) incidenteel beroep.

Besluiten rechtsgedingen, bezwaarprocedures of administratief beroepsprocedures te voeren, daaronder begrepen het besluit te voegen en te interveniëren in gerechtelijke procedures, met uitzondering van procedures die te maken hebben met (het beëindigen van) arbeidsovereenkomsten, het instellen van (voorwaardelijk) incidenteel beroep, het vorderen van ontruiming van de tijdelijke woningen op het moment dat de huurovereenkomst is geëindigd en de huurder de woning niet vrijwillig wil verlaten en het indienen van een verzoekschrift tot vaststelling van de hoogte van de kosten van bijstand die door het college kunnen worden verhaald (artikel 61 e.v. van de Participatiewet).

 

  • 2.

    Dit besluit treedt in werking op de dag na die waarop het is bekendgemaakt.

Aldus vastgesteld in de vergadering d.d. 28 maart 2023

Purmerend,

burgemeester en wethouders van Purmerend,

de secretaris,

A. Heiner

de burgemeester,

E. van Selm

Naar boven