Kennisgeving ontwerpbesluit op omgevingsvergunning Terstraten 1, 6361GJ Nuth

De gemeente Beekdaelen heeft op 5 januari 2023 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag omgevingsvergunning met zaaknummer Z/21/166397 voor het aanleggen van een natuurzwemvijver op locatie Terstraten 1, 6361GJ Nuth. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend.De aanvraag betreft de volgende activiteiten:

  • bouwen van een nieuw bouwwerk

  • uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden,

  • bouwen in afwijking van het bestemmingsplan

  • wijzigen van een monument

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis, Kloosterlaan 7 in Schinveld. De inzageperiode is 6 weken en start op 16 januari 2023. Inzage is alleen mogelijk op afspraak.

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan het College van burgemeester en wethouders van Beekdaelen, Postbus 22000, 6360 AA Nuth. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via vergunningverlening@beekdaelen.nl of telefoonnummer 088 - 450 2000.

Naar boven