Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning, Langendam 48, 4374 AD Zoutelande

De gemeente heeft op 6 april 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00000056 voor het wijzigen van de verleende vergunning op locatie Langendam 48, 4374 AD Zoutelande. De vergunning is Toegekend.

 

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie.

De stukken kunt u ook inzien op het gemeentehuis, Traverse 1 in Domburg.

De Centrale Publieksbalie werkt uitsluitend op afspraak.

Wilt u één of meerdere dossiers inzien? Wij helpen u graag en vragen u contact op te nemen via 0118 555444, dat kan vanaf 08.30 uur ‘s morgens. U kunt ons ook mailen: gemeente@veere.nl. Geeft u daarbij het zaaknummer aan.

Bent u het niet eens met de vergunning?

Belanghebbenden kunnen tot 26 mei 2023 een bezwaarschrift indienen bij het college. Dit kan ook digitaal via www.veere.nl/bezwaarmaken met behulp van een DigiD. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en moet minimaal uit de volgende onderdelen bestaan:

  • naam en adres van de indiener

  • dagtekening

  • omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht

  • reden van het bezwaar

Het bezwaar moet binnen de daarvoor gestelde termijn door ons zijn ontvangen. Stuurt iemand anders namens u het bezwaarschrift in? Stuur dan een volmacht mee.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Zeeland-West-Brabant vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda of online via het Digitaal loket bestuursrecht van de rechtbank (https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger). De rechtbank brengt hiervoor kosten in rekening. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 60 00.

Naar boven