Bestemmingsplan ‘Vekoma Angsterweg Vlodrop’

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 30 maart 2023 het bestemmingsplan ‘Vekoma Angsterweg Vlodrop’ heeft vastgesteld.   

Het plan

Het plan beoogt de realisatie van een assemblagehal, magazijn en een kantoorgebouw met bedrijfsrestaurant. Tevens wordt voorzien in voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Inzage en raadplegen

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf 17 april 2023 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken staan ook op www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPVekomaAngsterweg-VG01

Beroep instellen

Op grond van artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht kan er gedurende 6 weken vanaf 17 april 2023 beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Inwerkingtreding  

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn dan wel de beroepstermijn.

M.e.r.-beoordelingsbesluit

Voor dit plan is een vormvrije milieueffectrapportagebeoordeling (m.e.r.-beoordeling) uitgevoerd. Naar aanleiding hiervan hebben burgemeester en wethouders besloten dat geen milieueffectrapportage hoeft worden opgesteld. Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit. Hierdoor is dit besluit niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij deze beslissing een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft (artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht).

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca Timmermans van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

 

Naar boven