Gemeente Heerlen - Onttrekking aan de openbaarheid parkeerplaats voor Gruttostraat 7

 

 

Burgemeester en wethouders van gemeente Heerlen maken bekend dat zij voornemens zijn om de parkeerplaats aan de Gruttostraat 7 deels

behorend bij het perceel, kadastraal bekend onder sectie D, nummer 8177, aan de openbaarheid te onttrekken.

 

Ter inzage legging en zienswijze :

 

Het ontwerpbesluit ligt vanaf de dag van de publicatie ter inzage aan de balie van de gemeente (Geleenstraat 25 te Heerlen).

 

Bent u het niet eens met dit voorgenomen besluit? Dan kunt u een zienswijze bij ons indienen. Dit kunt u op twee manieren doen: digitaal of schriftelijk.

Een zienswijze moet u indienen binnen 6 weken na de datum van de publicatie van het voorgenomen besluit. Let op: doe dit op tijd, anders kan uw zienswijze niet inhoudelijk betrokken worden in de definitieve besluitvorming.

 

Digitaal indienen

U kunt niet via e-mail een zienswijze bij ons indienen. U kunt met het formulier voor Zienswijze indienen (Zienswijze indienen (heerlen.nl) van de gemeente Heerlen uw zienswijze digitaal indienen. Door het digitale formulier te gebruiken, doorloopt u op eenvoudige wijze de verschillende stappen bij het indienen van een zienswijze. In het formulier vragen wij u of u er mee kunt instemmen dat de verdere correspondentie met u via e-mail plaatsvindt. De gemeente Heerlen kan u dan eenvoudig en efficiënt op de hoogte houden van het verloop van de verdere procedure. U ontvangt dan geen papieren post meer.

 

Schriftelijk indienen

Wilt u of kunt u geen gebruik maken van het digitale formulier? Dan kunt u uw zienswijze ook per post sturen naar:

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heerlen

t.a.v.: Team Stadsingenieurs / juridisch medewerker

Postbus 1, 6400 AA, Heerlen

 

Naar boven