Verpachting perceel grond nabij Hasselt

De gemeente Zwartewaterland biedt een perceel gras/maisland aan in geliberaliseerde pacht van 1 mei 2023 – 31 december 2023. Het volgende perceel wordt aangeboden als grasland en/of maisland, voor een vastgestelde prijs van €950,- per hectare:

 

Voorwaarden

Om voor de pachtgrond in aanmerking te komen moet in ieder geval worden voldaan aan de volgende voorwaarden:

 

  • 1.

    U bent een actieve agrariër met een hoofdinkomen vanuit het agrarisch bedrijf.

  • 2.

    U staat ingeschreven bij de KvK en heeft een relatienummer bij de RVO.

  • 3.

    U woont binnen 10 kilometer vanaf het perceel, hemelsbreed.

Meer informatie over het inschrijvings- en lotingsreglement vindt u in de brochure op www.zwartewaterland.nl/uitgiftegronden. Op deze website vindt u ook de lotings- en inschrijvingsvoorwaarden en het inschrijfformulier.

 

Inschrijving

De inschrijving wordt gedaan door Saltus Beheer Rentmeesters. Geïnteresseerden kunnen het inschrijvingsformulier per mail indienen bij info@saltusbeheer.nl. De inschrijving sluit op woensdag 19 april om 14.00uur. Inschrijvingen die na deze periode binnenkomen worden niet in behandeling genomen. Bij meerdere gelijke gegadigden voor de grond, wordt er geloot. Deze loting vindt plaats via een notaris.

 

Loting

De loting vindt plaats in de week van 24 april bij Notaris IJsseloevers te Genemuiden. De uitslag van deze loting wordt op de website gepubliceerd via www.zwartewaterland.nl/uitgiftegronden

 

Inlichtingen

Voor meer informatie over de te verpachten gronden, kunt u contact opnemen met M. Bruins Slot van gemeente Zwartewaterland, via nummer 14038.

Naar boven