Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning, naast Zuid-Spierdijkerweg 36, 1648LB De Goorn (KGL02 F 2141)

Burgemeester en wethouders van gemeente Koggenland maken bekend dat zij een aanvraag hebben ontvangen om een omgevingsvergunning op de locatie naast Zuid-Spierdijkerweg 36, 1648LB De Goorn (KGL02 F 2141).

Ontvangen op: 7 april 2023

Omschrijving: bouwen van 2 woningen

Kenmerk: Z2023-00000447

Wilt u een reactie geven?

De gemeente toetst de ingekomen aanvraag om te bepalen of zij de aangevraagde omgevingsvergunning verleent of weigert. U kunt in dit Gemeenteblad lezen wanneer de gemeente een besluit over de aanvraag heeft genomen. Vanaf dat moment kunt u bezwaar of beroep aantekenen.

Wilt u meer informatie?

De aanvraag ligt tijdens de vergunningprocedure ter inzage in het gemeentehuis van Koggenland, Middenhof 2 in De Goorn. U kunt de ingekomen aanvraag opvragen bij de afdeling Dienstverlening. Dat doet u door een verzoek te mailen aan bouwenenmilieu@koggenland.nl. Vermeld in uw mailbericht ook uw telefoonnummer en geef duidelijk aan welke aanvraag u wilt inzien. U krijgt dan via een antwoordmail een digitale versie van de aanvraagstukken aangeboden.

Als u toch een aanvraag in papieren vorm wilt inzien, kan dat alleen op afspraak. U kunt ons hiervoor bereiken via telefoonnummer (0229) 54 84 00.

Naar boven