Bekendmaking voorgenomen verkoop strook grond gelegen op bedrijventerrein Voederheil II te Zeeland (Landweer 16) aan Van den Akker Styles in Tiles VOF

De gemeente Maashorst is voornemens een strook bedrijfsgrond ter grootte van 1.185 m², kadastraal bekend gemeente Zeeland, sectie K, nummer 1535, plaatselijk bekend Landweer 16 te Zeeland, te verkopen aan Van den Akker Styles in Tiles VOF (hierna: Van den Akker).

De betreffende strook grond grenst direct aan het pand van Van den Akker en is sinds 19 december 2018 bij dit bedrijf in gebruik. Van den Akker heeft hiervoor destijds een huurovereenkomst met de gemeente gesloten. Hij heeft het gehuurde voor eigen rekening ingericht als parkeerterrein. In de huurovereenkomst is de verplichting voor de gemeente opgenomen om de betreffende strook grond aan Van de Akker te verkopen. De gemeente dient deze verplichting na te komen.

Gelet op het bovenstaande is de gemeente van mening dat voornoemde partij op grond van objectieve, toetsbare en redelijke criteria de enige serieuze gegadigde is die in aanmerking komt voor de aankoop van de grond.

Reageren

Tegen de voorgenomen verkoop kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend of ingesteld. Mocht u zich niet kunnen verenigen met (één van) de voorgenomen grondtransactie(s) en heeft u een rechtstreeks belang bij de zaak, dan dient u dat, binnen een termijn van 20 kalenderdagen na publicatie van deze bekendmaking, kenbaar te maken door een kort geding tegen dit voornemen aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank ‘s-Hertogenbosch. De termijn van 20 kalenderdagen gaat in op de dag na de publicatiedatum om 0.00 uur en eindigt 20 kalenderdagen daarna op de laatste dag om 24.00 uur. Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W. van den Brand, Adviseur Bedrijven. Dit kan telefonisch: 0413-281116 of per mail: willem.vandenbrand@gemeentemaashorst.nl

Naar boven