Kennisgeving ontvangst aanvraag bouwen van 6 woningen en 6 appartementen, De Onderneming (Oostzijde), Nibbixwoud

Op 3 april 2023 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een Omgevingsvergunning voor het bouwen van 6 woningen en 6 appartementen op locatie De Onderneming (Oostzijde), Nibbixwoud. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000596. De aanvraag betreft:

  • het bouwen van een bouwwerk

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels

Procedure

De aanvraag zal worden behandeld volgens de uitgebreide procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een ontwerpbesluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 26 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@medemblik.nl of telefoonnummer (0229) 85 60 00.

Tegen een ontvangen aanvraag kunt u geen bezwaar indienen.

Zienswijze

U kunt in een later stadium een zienswijze indienen op het ontwerpbesluit van de gemeente. Bij de publicatie van het ontwerpbesluit zullen wij u hierover nader informeren. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via info@medemblik.nl of telefoonnummer (0229) 85 60 00.

Naar boven