Ontwerpbesluit bouwen van een woning, Tropweere 16, 1661BP De Weere

Voornemen om een vergunning te verlenen voor bouwen van een woning op locatie Tropweere 16, 1661BP De Weere

De gemeente Opmeer is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor bouwen van een woning op locatie Tropweere 16, 1661BP De Weere en betreft de volgende activiteiteit(en):

  • bouwen van een nieuw bouwwerk

 

Waarom publiceert gemeente Opmeer dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat Gemeente Opmeer u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

Wilt u reageren op de vergunning die de Gemeente Opmeer van plan is te verlenen?

De vergunning die gemeente Opmeer van plan is te verlenen is vastgelegd in het ontwerpbesluit. U kunt tot 23 februari 2023 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het ontwerpbesluit in het gemeentehuis bekijken. Gemeente Opmeer bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit. Wanneer u niet reageert op het ontwerpbesluit, kunt u later alleen reageren op het definitieve besluit als dat tegen uw belangen ingaat. Bezoek voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis: www.opmeer.nl Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0226-363333.

Naar boven