Voorgenomen uitgifte Zwarteweg

De gemeente Terschelling is van plan een overeenkomst te sluiten met Liander N.V. met het oogmerk de volgende grond te verkopen:

  • Zwarteweg; een perceel grond groot circa 8,16 m2 van het perceel kadastraal bekend gemeente Terschelling sectie A, nr. 3862 dls en nr. 4116 dls..

Aan de verkoop ligt geen openbare procedure ten grondslag, nu op basis van de selectiecriteria in het ‘gronduitgiftebeleid na het Didam-arrest’ slechts één serieuze gegadigde aan te merken valt.

Belanghebbenden hebben de gelegenheid om binnen 20 dagen na de datum van deze publicatie gemotiveerd bezwaar te maken tegen de onderhavige verhuur, door te onderbouwen dat ook zij, onder toepassing van dezelfde criteria, als serieuze gegadigde in aanmerking kunnen komen voor verkoop van de grond.

Wanneer er zich binnen 20 dagen na deze publicatie geen andere gegadigde heeft gemeld, zal de overeenkomst definitief tot stand zijn gekomen.

Gemotiveerde reacties op deze voornemens kunt u richten aan de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling.

Naar boven