Gemeente Heerlen - toestemming omgevingsvergunning uitgebreide procedure: het brandveilig gebruiken van een school VSO Catharina aan Oude Lindestraat 37 te Heerlen

 

 

Gemeente Heerlen heeft een omgevingsvergunning verleend. Wij geven hiermee toestemming voor:

Dossiernummer : 20850

Adres : Oude Lindestraat 37, 6411 EH te Heerlen

Activiteit : het brandveilig gebruiken van een school VSO Catharina Heerlen

Datum besluit : 2 november 2022

 

Waarom publiceert gemeente Heerlen dit bericht?

Een omgevingsvergunning vraagt iemand bij gemeente Heerlen aan om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de rechtbank binnen 6 weken laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet in beroep gaan. U kunt in beroep gaan als de vergunning tegen uw belangen ingaat en u heeft gereageerd op het ontwerp van de vergunning. Bezoek hiervoor de website van de rechtbank. U kunt ook met de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 61 61.

Ook kunt u in deze periode de documenten met informatie over de vergunning in de Publiekshal bekijken. Voor het inzien van het besluit en de bijbehorende stukken kunt u telefonisch een afspraak maken, bel 14 045. Vanuit het buitenland is het telefoonnummer +31 45 5 60 50 40.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Als de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat wij een besluit hebben genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de rechtbank.

Naar boven