Ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Hert 6 te Baarlo

De gemeente Peel en Maas is voornemens om een besluit te nemen op de aanvraag omgevingsvergunning voor een agrarisch kinderdagverblijf met op de verdieping een groepszorgaccommodatie op de locatie Hert 6 te Baarlo. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 18942520789. De vergunning zal worden verleend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Handelen in strijd met regels bestemmingsplan

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 6 april 2023 gedurende zes weken ter inzage in het Huis van de Gemeente, Wilhelminaplein 1 in Panningen. Wilt u deze inzien dan dient u hiervoor een afspraak te maken met de medewerkers van de Frontoffice van team Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid.

De stukken zijn ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.OMG0148

Bent u het niet eens met dit besluit?

Dan kunt u gedurende de inzagetermijn schriftelijk of mondeling een zienswijzen bij ons indienen. In dat geval adviseren wij u om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. We nemen dan samen met u het ontwerpbesluit door. De termijn voor het indienen van een zienswijze start op 6 april 2023 en bedraagt 6 weken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit besluit kunt u contact opnemen met de medewerkers Front-Office van team Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid. E-mailadres: info@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

Naar boven