Voorgenomen verkoop grond door de gemeente Maashorst

De gemeente Maashorst is voornemens het bij haar in eigendom zijnde perceel:

  • gelegen aan de Rijksweg N324 ongenummerd te Schaijk, kadastraal bekend als gemeente Schaijk, sectie I, nummer 326, te verkopen aan Recreatieoord De Maashorst.

Voornoemde kavel wordt verkocht ten behoeve van de uitbreiding van het Recreatieoord De Maashorst en maakt onderdeel uit van een afsprakenkader van het Recreatieoord met de voormalige gemeente Landerd daterend uit 2013. Dit ziet op een kwaliteitsverbetering van het gehele gebied, waarbij onderhavig perceel door de Gemeente wordt verkocht aan Recreatieoord De Maashorst en Recreatieoord De Maashorst overgaat tot een reconstructie van het gebied door het aanbrengen van een groenzone aan de zijde van de Rijksweg en het realiseren van landschappelijke elementen.

Gelet op vorenstaande overwegingen zijn wij van oordeel dat de verkoop kan plaatsvinden zonder bredere selectieprocedure. Volstaan wordt met deze voorafgaande bekendmaking.

De gemeente is derhalve van mening dat voornoemde partij op grond van objectieve, toetsbare en redelijke criteria de enige serieuze gegadigde is die in aanmerking komt voor de aankoop van de grond.

Reageren

Tegen de voorgenomen verkopen kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend of ingesteld. Mocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen grondtransactie en heeft u een rechtstreeks belang bij de zaak, dan dient u dat, binnen een termijn van 20 kalenderdagen na publicatie van deze bekendmaking, kenbaar te maken door een kort geding tegen dit voornemen aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank ‘s-Hertogenbosch. De termijn van 20 kalenderdagen gaat in op de dag na de publicatiedatum om 0.00 uur en eindigt 20 kalenderdagen daarna op de laatste dag om 24.00 uur. Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn.

Deze publicatie zal worden gepubliceerd via het gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nl.

Naar boven