Beschikking Wabo uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Moerdijk hebben besloten in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning te verlenen voor:

 

Adres

perceel naast Klundertseweg 32, Zevenbergen

Omschrijving project

bouwen van een woning

Besluit hogere waarde geluid

Daarnaast hebben burgemeester en wethouders van Moerdijk besloten om een hogere grenswaarde geluid vast te stellen voor de nieuwe woning op het perceel naast Klundertseweg 32 in Zevenbergen. Uit akoestisch onderzoek is namelijk gebleken dat de geluidbelasting vanwege het wegverkeerslawaai van de Klundertseweg/Pelikaan en de A17/A59 op de gevel van de nieuwe woning 5 dB hoger is dan de wettelijke voorkeursgrenswaarde. Daarom is een ontheffing voor een hogere voorkeurswaarde aangevraagd.

Het besluit hogere waarden ligt gelijktijdig met de omgevingsvergunning ter inzage.

Ter inzage

De aanvraag, de besluiten en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 april 2023 tot en met 17 mei 2023 ter inzage in het gemeentehuis in Zevenbergen. Daarnaast zijn deze stukken in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen het besluit hogere grenswaarden geluid kan in eerste en enige aanleg beroep worden ingesteld bij de Raad van State.

Als u het niet eens bent met het besluit op de aanvraag voor een omgevingsvergunning en belanghebbende bij dit besluit bent, dan kunt u binnen de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank Zeeland West-Brabant. Let op: om beroep in te kunnen stellen moet u wel een zienswijze bij de gemeente Moerdijk hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit of gegronde redenen hebben waarom u dit niet heeft gedaan. Een beroepschrift richt u aan de rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, postbus 90.006, 4800 PA Breda. Voor meer informatie over het indienen van beroep of het vragen van een voorlopige voorziening verwijzen wij u naar onze website ‘www.moerdijk.nl/bezwaar-en-beroep-indienen’.

De vergunninghouder kan, ondanks een beroepschrift, na afloop van de beroepstermijn toch de vergunde activiteit uitvoeren. Bent u het daar niet mee eens, dan kunt u, tegelijkertijd met of ná het indienen van een beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90.006, 4800 PA Breda.

Naar boven